Treeni targalt, jookseme koos.

Kõigil on õigus omada oma arvamust jooksutreeningute kohta. Või tegelikkuses kõige kohta. Ent mõni asi on siiski tõde, nagu näiteks fakt, et “me kõik oleme mõeldud jooksjateks.” Jah, ka Sina oled. Nike+ Run Club on jooksuklubi kõigile, nii algajale, harrastajale kui ka kogenud sportlasele, kelle eesmärgiks võib olla treenida teadlikult, joosta oma elu kiireim kilomeeter, pikim distants või lihtsalt lõbusalt, heas seltskonnas päev aktiivselt õhtusse saata. Kui Sa tundsidki end ära, siis ei jää muud üle kui tossupaelad kinni siduda, valida omale sobiv aeg ning tulla ühistreeningule!

Jooksutreeningutega alustamine on paljudele eneseületuseks, sest sisendatakse endale “ma ei jaksa joosta,sest ma ei ole jooksja.” NRC Estonia püüab seda levinud arusaama inimeste seas kaotada, kinnitades kõigile, et nii see tegelikult ei ole. Inimese loomuses on liikumine ja kui Sulle öeldaks, et liigu nüüd ühest kohast teise võimalikult kiiresti, siis Sa kindlasti teeksid seda just jooksusammul. Igaüks meist on mõeldud jooksma, kas Sulle see ka meeldib, on teine lugu. Siinkohal tulebki appi Nike jooksuklubi, et muuta Sinu jooksutreening võimalikult meeldivaks kogemuseks. Järjepidevuse aluseks ei ole üksnes head tulemused, ent ka need paranevad, vaid saadud emotsioon, mis peab olema nii tugev, et ka järgmisel nädalal Sind teleka eest metsarajale veab.

NRC Estonia treeningplaan jaguneb kahe nädala peale, mil selle aja jooksul toimub 6 treeningut. …

Lugu jätkub Sportland magazine lehel.

 


Artikkel sai kokku kribatud veebruaris, mis nüüd SPO ajakirjas ilmavalgust näeb. Loodan, et said sellest natuke julgust ise ka proovima tulla – ootame Sind meiega treenima!

 



 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.