Aga mis siis kui…

… läheb üks hetk kõik nihu?

Kui Sa juhtumisi käisid sel esmaspäeval mõnes mu rühmatreeningus, siis ma vabandan, et mina Sind saalis ei oodanud. Just, kõiki nelja treeningut juhendasid suurepärased treenerid, kes viimasel hetkel mulle appi tulid. Aga miks ometi?

Noh, lühidalt öeldes sain ma nädalavahetusel hambapõletiku.

Pikemalt kirjutades, siis reedel käisin hambaarsti juures, laupäeval juhendasin kerge valuga kõik trennid ära. Laupäev vastu pühapäeva öösel ärkasin vaid paar korda üles. Pühapäeval juhendasin juba päris tugeva valuga mõned trennid ning pühapäeva vastu esmaspäeva öö elasin läbi pisarate valuvaigistitel üle. AGA, esmaspäeval sain teise arsti juurde, kes leidis valu põhjustaja üles ja nüüd saab ilusti vast asja peagi korda, täna oli juba tiptop tööd teha.

Lihtsalt ma tahan Sulle öelda, kui Sulle juba visiidi alguses tundub, et Sa ei taha SEDA inimest end ravima, siis võta see julgus kokku ja jaluta uksest välja. Mina seda ei teinud ja tulemus oligi selline.

Olgugi, et juba alguses tundus arst veidi (pehmelt öeldes) pohhuistlik, aga siin võin veidi vanduda küll, sest see nädalavahetus just pidu ja pillerkaar polnud, siis sellegipoolest lasin tal oma tööd teha. Uskumus, et ära hinda raamatut tema kaane järgi, on vahel ikka täitsa vale – võid hinnata küll! Vähemalt vedas minul, et oli (ja on) inimene, kes püüab teha kõikvõimaliku, et selliseid olukordi alati parandada, näiteks ka öösel 24h apteeki otsima minna.. kui Sa sellise leiad, siis ära teda käest lase!


Kuskil ma kord lugesin kellegi blogist, et peab ju ometi kajastama reaalsust ka, mitte ainult it´s all about fun olukordi. Seega sellele saan ka nüüd linnukese ette tõmmata ja kirjutada ka paar tähelepanekut ning retsepti, mis selle “kogemuse” käigus avastasin.

  • Kui Sul hammas teeb põrguvalu, siis ära mitte proovigi mingit tahket toitu süüa, või kui proovid, siis arvesta, et selle mälumine võtab umbes 4x kauem aega.

Ja nii ma katsetasingi erinevate toitudega.. alustasingi pühapäeval pärast treeninguid – kui peaks eriti hästi sööma, sain mina omale õhtuks hoopiski paki ube ja šokolaadipudingut.

image

Pildil näete vahustatud šokolaadi Valio PRO proteiinipiimajooki segatune FAST šokolaadipudinguga ning peale supilusikatöis kodust õuna-ingverimoosi. Lisaks sõin enne ka paki keedetud rohelisi ube, mis olin ilusti ära püreestanud ja maitsestanud..

image

Esmaspäeva hommikul sõin juustuputru… sõin seda portsu umbes tund aega – see oli siis kahe päeva “tahke toit”. Kuradima hea oli ta samas ikka!

Lõunaks oli u 250g jäätist.. mis elul viga eksole?

image

Esmaspäeva õhtul olin juba julgem, sai ju nüüd korralik arstikäik tehtud, ja võtsin leivaviilu ka – õnneks see tatraleib on megapehme! 🙂 Aga põhiroana oli brokkoli-lillkapsa püreesupp, kuhu oli sisse segatud ja paar kartulit ja porgandit, peale maitsestamata jogurt ja peekon. Peekon on asja võti ma ütlen.. siis sööb ikka mees ka. Proovi muidu öelda elukaaslasele, et tegid õhtuks brokkolisuppi, vaata mis nägu teeb..

Ja teisipäev oli juba vanamoodi.. hommikul puder, lõunaks erandkorras statoili kohv ning võiku ja õhtuks kanafilee kahe leivaviilu ja porgandisalatiga – mõned küpsised ja kuivatatud banaaniviilud sõin ka päeva jooksul, suht rebel – ning olemine palju parem. Ja asi pole isegi selles, et kõht oli siis jube tühi, sest nendest püreetoitudest on võimalik ikka väga maitsvalt see täis saada, aga teate seda abituse tunnet? See on kõige halvem üldse.

See kui Sa annad enda tervise kellegi teise kätte ja ta lihtsalt keerab käki kokku.

No natuke teeb ikka kurvaks küll selline hooletus. Eks need pisarad sel nädalavahetusel tulidki vast tegelikult sellepärast, mitte valu… Ja kui nii võtta, siis tegelikult teevad ju päris paljud meist tööd üksnes raha pärast, aga kas sellist tulemust me tahamegi?

  

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.