Ära käi trennis, HAKKA TREENIMA!

Uus aasta = uued eesmärgid, uued lubadused ja väljakutsed. Kas Sina oled 2017. aastaks valmis? Meie igatahes oleme!

Inimeste kehaline võimekus oleneb arengust ning areng on see, mis eristab lihtsalt trennis käimist treenimisest. Trennis käimine on sageli juhuslik ning eesmärgitu liigutamine täna. Treenimine on aga pühendumine, et saada iga päevaga aina paremaks, aina tugevamaks. Kindlasti on palju öeldud, et niisama trennis käimine on mõttetu, ent küsimus on see, kas Sa usud, et:

 

see reaalselt toetab Sinu eesmärki?

Täida ülal oleval pildil lünk, mis võiks olla Sinu selle aasta eesmärk? Olgu selleks triatlon, maraton, kaalukaotus, 125 kätekõverdust varvastel, hea tehnika, tugev tervis, hea enesetunne, rahulolu endaga või midagi kolmandat, siis selle ärategemiseks on vaja plaani. Või pigem.. järjekindlust.

Sinu uusaasta to-do list:

  1. Sea endale eesmärk!
  2. Lõpeta trennis käimine.
  3. Liitu Nike+ Training Club Challengega.
  4. Hakka treenima.

Niisama trennis käimine tähendab ühe ja sama liigutuse kordamist, oodates paremaid tulemusi. Treenimine aga tähendab treeningplaani, mis viib iga korraga Sind püstitatud eesmärkidele lähemale. N+TC Challenge kestabki 3 kuud, kus vaheldub 2 töönädalat ühe puhkenädalaga ja pea meeles, et PUHKUS ON TUGEVATELE! Ent ka puhkenädal meil ei ole niisama lebotamine, vaid liikuvuse parandamine. Lisaks erinevatele üldkehalistele treeningutele on Sul motiveerivad ja pädevad Nike´i treenerid, kes üheskoos Sinuga oma eesmärke püüavad. JAH, ka meie, N+TC tiimi “leaderid”, oleme eesmärgid seadnud, millele saad silma peal hoida treenerite Instagrami kontodel – kindlasti vaata järele, kuidas ja kas need ka edenevad!

Motivatsiooni püsimiseks on olemas ka preemiaprogramm, kus lisaks igakuistele üllatustele on võimalik teenida endale iga trenniga punkte, mille eest Nike sportlasi* unikaalsete soodustustega premeerib. Lisaks Challenge´i läbijad saavad ka  väljateenitud NTC särgi ja pääsme Eesti suurimale fitnessüritusele NTC Day´le 19. märtsil!

 

Seega… trennis näeme?

Lisainfo treeningute ja tunniplaani kohta leiad MyFitnessi lehel SIIN ning inspiratsiooni jagamiseks ja motiveerimiseks on loodud ka grupp Facebookis, mille leiad SIIN. Väljakutsega saad liituda 3-kuu jooksul IGAL AJAL. Tuleb vaid välja valida omale sobiv MyFitnessi klubi – Solaris, Postimaja, Mustamäe Tallinnas või Tartu Lõunakeskuses ning tulla kohale, ära oota homset, alusta täna!

 



 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.