WELCOME TO NIKE+ TRAINING CLUB.

Galerii on aasta 2014 novembrist. Minu esimene Nike+ Training Club koolitus.

Uskumatu, et esimene N+TC koolitus toimus juba üle kahe aasta tagasi. Samas, time flies, when you are having fun. Ja just nii ongi – need 2 aastat on olnud  s u u r e p ä r a s e d, rohkete tõusude ja üksikute mõõnadega, õpetlike situatsioonide ja paljude ägedate inimestega! Just seda, ja N+RC treeningut juhendades, olen ma kokku puutunud nii paljude inspireerivate ja huvitavate inimestega, kelle pärast see motivatsioon püsibki koguaeg kõrgel ega paista lõppevat. Lisaks, olen ma saanud omale väga häid sõpru nii trennisaalist kui ka väljastpoolt, häid sõpru nii oma Solarise trennipundist kui ka kaastreenerite näol… ja see on kahtlemata alles algus, sest vägagi põnevad ajad on alles ees.

image

Meie põhitõed:

WE BELIEVE IN TRAINING FOR SPORT, AND TRAINING AS YOUR SPORT.

WE BELIEVE IN MOVING WELL, AND MOVING OFTEN: SOMETIMES FAST, SOMETIMES SLOW, IN EVERY DIRECTION.

WE BELIEVE IN TRAINING THAT IS GROUNDED IN SCIENCE, AND VALIDATED IN PRACTICE.

WE BELIEVE IN MAKING ATHLETES* BETTER THAN THE DAY BEFORE.

EVERY SINGLE DAY.

Kui ma kaks aastat tagasi uurisin, mis see N+TC ikkagi on, siis käinud Sandra trennis ja leidnud mõned põhitõed, sain aru, et see on järgmine samm. See on järgmine samm rütmikast aeroobikatunnist, kuhu inimesed lihtsalt tulevad ja lähevad, see on meeskonnatöö. Just, me treenime igapäevaselt nende inimeste kõrval, higistame koos ja töötame ühise eesmärgi nimel, aga poes mööda minnes ei ütle teregi – kas teile ei tundu see imelik? Nike+ Training Club aga baseerubki tiimitunnetuse loomisel. Esiteks, koos on lihtsam! Teiseks, koos on kahtlemata lõbusam!

Kui ma lugesin neid põhitõdesid, siis sain kohe aru, et see on midagi mulle. Ma ei tahtnud, ega taha nüüd, näha inimesi lihtsalt liikumas ja end lõhkumas. Ma tahan, et inimesed liiguksid hästi nüüd ja selle tulemusena ka 40-50. aasta pärast. Tegelikult see ongi ju treeningu põhimõte – kui lisaks treeningule jälgida ka toitumist, siis Sa saad selle treenitud keha, AGA, kas aastakümnete pärast saad Sa vaevata oma tossupaelad kinni seotud, seljavaluta toidukotti tõstetud, balansseerides ühel jalal ülemiselt riiulilt miskit haaratud ja nii edasi? Kas Sinu treeningud toetavad lisaks tugevuse ja vastupidavuse arendamisele ka liikuvusulatuse parandamist? N+TC seda teeb ja kuna mina toetan, toetasin seda mõtet juba siis, siis teadsin, et PEAN sinna koolitusele minema. Ja õigesti tegin.

image

Uued asjad ikka hirmutavad – kas ma olen piisavalt hea, piisavalt kiire, piisavalt tark? Aga tegelikult kõik on õpitav ja arendatav. Tol ajal olin alles stardijoonel oma treenerikarjääriga, ent see koolitus on kahtlemata minu elu pöördepunktiks. Ma ei oleks praegu siin, kus olen praegu. Hirmule, või ebakindlusele, tuleb vastu vaadata väljakutsena, sest mida meil kaotada on? Saab ainult võita.

Kujuta mind ette nüüd aastal 2014, tavaline treenija, kes ühtäkki sattus treeneritega, kellele ma pahatihti alt üles vaatasin (tsau Matti!) ühele koolitusele. Hirmutas mind mõte, et ma peaksin olema nendega ju sama hea, samal tasemel – aga kuidas see võimalik üldse on, mis mul on neile ette näidata? Teate, kui nüüd tagant järele vaadata, siis muidugi ei olnud ma nendega ühel tasemel, aga mis minul oli, oli TAHE, motivatsioon ja õppimishimu. Ja sellest piisab.

Tahe saada paremaks, juhib meid igapäevaselt edasi. See on miski, mis on “vanadel” treeneritel uutelt õppida.

See motivatsioon, see tulesäde, mis noortelt, alustajatelt tuleb on võimas ja see viib edasi.

See viis edasi.

image

Mis ma tahan öelda on, et julge proovida. Julge võtta vastu väljakutseid ja ära ela oma elu nende “what if´de” põhjal. Sest kui sa 10 aastat tagasi sellele aasta 2017 N+TC koolitusele tagasi vaatad, ei taha Sa mõelda, mis oleks olnud kui...


Kui Sa tundsid end vähegi selles postituses ära, siis kandideeri N+TC treenerite koolitusele SIIN. Nike´i Master Trainer Sandra Raju, mina ja teised Nike´i Elevated Trainerid ootavad Sind tiimiga ühinema!

image

  

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.