Aqva treeningpäev – feet on fire!

Mulle ühtäkki meenus täna õhtul, et see siin peaks olema ju spordiblogi, mitte mingi desserdi-toidupäevik, ups! Ma püüan peagi parandada selle vea… see tähendab, ma kohe parandangi!

Eile, 12.03 toimus Rakveres järjekordne treeningpäev. Aqva Spordikeskuses toimus “Feet on fire” juba teist korda, kuid sel kevadel oli üritus suurem ning rahvast käinud tervenisti üle 200 sportlase. Väikese Rakvere kohta päris muljetavaldav tulemus, eksole?

Mina sain sinna kutse juhendada treeningut juba paar kuud tagasi, kui Spordikeskuse müügijuht, Robert kirjutas mulle ja rääkis mõttest. Ei möödunud palju aega kui peatreener Kersti ka ühendust võttis, et kinnitus saada. Kerstiga käisime omal ajal üheskoos rühmatreeningute baaskoolitusel, seega see suhtlus on igati kerge ja tore – hea on ikka nendega, kellega sai teekond alustatud, asju üheskoos teha. Kes teeb, tegutseb ja pingutab, see ka jõuab!

Igatahes pakkumisele ütlesin ma põhimõtteliselt kohe suure JAH-i, sest sel hetkel just paar päeva tagasi andsin sealsamas spordihoones ühe tutvustava Balance´i treeningu ning saali vibe oli mõnus, kindlasti tahtsin tagasi minna. Ja nii siis läksingi..

image

Ajakava oli järgmine:

SUUREL VÄLJAKUL
Kell 11.30 avab päevajuht ürituse
12-12.25 BodyCombat (külalistreenerid Kirsti Kuhi ja Siret Sulaoja)
12.30-12.55 Jõuring (Sven Hõbemägi + meeskond)
13-13.25 BodyJam (Merle Laud)
13.25-13.40 LOOSIMINE
13.45-14.10 BodyPump (Külalistreener Mihkel Vabrit ja Kersti Naarits)
14.15-14.40 Zumba (Mirje Vilt)
14.45-15.10 HIIT (Kätlin Kärdi ja Mihkel Vabrit)
15.15-15.40 BodyBalance (Külalistreener Kristiina Stõkova)
15.40-16 LOOSIMINE

SAALIDES
13-13.25 Power Vinyasa jooga (Ivi Lõomets)
13.45 NTC (Merle Laud ja Kristiina Stõkova)
14.45-15.10 Kerelihaste treening (Kirsti Kuhi)

 

Nagu näete, siis tuttavaid nimesid päris palju! Igati “oma” punt oli sinna kokku tulnud, alates armsast Mihklist ja lõpetades Merlest – tõelised energiapallid, kelle trennis juba särk kuivaks ei jää! Minu ülesanne oli seekord teha üks N+TC treening koos Merlega Sportlandi saalis ning lõpetada ürituse lõõgastava BodyBalance´i tunniga.

image

Fotod: Ain Liiva

Aega oli kõigil 25 min, just selline paras aeg, et tutvustada oma treeningut ning jätta sportlastese soov tulla trenni tagasi, et avastada veelgi rohkem. Kavas oli üldkehalistest trennidest, jooga ja tantsuni välja, seega igaüks võis leida endale sobiva trenni.

Mina muidugi läksin kohale Marteniga. Esiteks seetõttu, et ta on kohalik ja on suurem tõenäosus, et spordihoone üldse üles leian. Teiseks, eks koos ole ikka lõbusam. Pealegi oli see tema esimene treeningpäev – kuidas see üldse võimalik on? Ja temapoolne tagasiside oli ka positiivne. Ütles, et üksinda poleks küll läinud, aga ei kahetse sugugi minekut, on jälle kogemuse võrra rikkam. Seega ÜLESKUTSE trennitajatele:

VÕTKE OMA SÕBRAD KAASA!

Täitsa ausalt, kui nad pole kunagi käinud või ei julge minna, ajage nad diivanilt või laua tagant, arvutiekraanilt eemale ja nad veel tänavad teid. Kui isegi sportida ei raatsi see päev, siis ägeda pildi saab ju ikka… eksole?

image

  

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.