Treeneri treeningnädal sõnas ja pildis…

Teate, ma pole ammu kirjutanud teile, milline minu spordinädal välja näeb.. see tähendab töönädal. Ehk mitu treeningut ma juhendan? Palju see energiat kulutab? Mitu treeningtundi nädalasse mahub? Ja nii siis, lõputöö kirjutamise asemel, teen ühe kiire ülevaate, millised need 7 päeva on.

Võtsin ette täiesti juhusliku täispika töönädala, nagu seda on ta ka praegu. Ma lihtsalt ei viitsi ausaltöeldes viimaseid andmeid sünkroonida, seega pole hullu, tulemused on vast niikuinii enamvähem samad.

Esmaspäev:

 • Äratus kell 8.02.
 • Kell 9.00-11.30 veedan ma Tallinna Tehnikaülikooli Ehitusmaterjalide laboris.
 • Kell 14.00 on päeva esimene treening – BodyAttack30+Myfiabs.
 • Kell 17.15 Toning.
 • Kell 19.00 Total Body HIIT.
 • Kell 20.00 BodyBalance.
 • Kell 21.30 jõuan koju..

Teisipäev:

 • Äratus kell 6.14.
 • Kell 7.30 Nike+Training Club.
 • Kell 8.30 tuleb ka teine N+TC kohe otsa.
 • Kell 10-…. enamasti kella 17-18ni olen koolis laboris. Juhul kui juhendan ka Nike+Run Clubi treningu, siis see algab kell 17.27 ja olen koolis kella 15ni.

Kolmapäev:

 • Äratus kell 6.14.
 • Kell 7.30 BodyBalance.
 • Kell 8.30 Nike+ Training Club.
 • Kell 10-… olen jälle koolis.

Neljapäev:

 • Äratus kell 8.02.
 • Kell 9.00-11.30 veedan ma taaskord koolis katseid tehes ning siis juba edasi..
 • Kell 14.00 on päeva esimene treening – BodyAttack30+Myfiabs.
 • Erandkorras vahel kell 16.15 BodyBalance treeningu asendus. Kui seda asendust pole, siis olen 15.30-17.00 kooliseinte vahel..
 • Kell 17.30 Foamroll abs.
 • Kell 18.30 olen juba kodus!

Reede:

 • Äratus kell 6.02
 • Kell 7.15 N+TC Postimajas.
 • Kell 8.30 N+TC Solarises.
 • Kell 10.00-15.00 olen jällegi… koolis.
 • … siin peaks lõputööd tegema, aga enamasti tegelen, kas tegemata tööasjadega või niisama ajakirju sirvides..

Laupäev:

 • Äratus kell 8.02
 • Kell 10.00 N+TC.
 • Kell 12.00 Fitbox.
 • Kell 13.00 Foamroll abs.
 • Kell 15.00 BodyBalance.
 • Kell 16.00 saab töönädal läbi!

 

Pühapäev:

Siin ma tegelen tavaliselt, kas:

 • kooliasjadega,
 • oma trenniga,
 • puhkamisega.

Treeningute vahele mahub tavalisel töötegemise aeg – seal vastan kirjadele, loen kirju (ma ei saa aru, kuidas neid nii palju on?), koordineerin eesolevaid N+RC treeninguid, organiseerin eesolevaid treeningüritusi, haldan oma sotsiaalmeedia kontosid ja nii edasi. Ahjaa, söön ka!

Et siis.. selline mu nädal ongi – ja nii iga jumala nädal juunikuu teise pooleni. How fun is that?

Kokkuvõtlikult:

 • Energiakulu treeningutes: ca 5900 kCal.
 • Ajakulu: ca 18 tundi.

Ja kuna inimestele meeldib numbreid näha, siis ma näitan teile oma esmaspäevase Bodyattack30+Myfitabsi pulsivahemikke. Kuidas siis on samal ajal hüpata ning rääkida?

 • Max pulss: 174 lööki/min.
 • Keskmine pulss: 128 lööki/min.

Tegelt ju polegi väga hull?

Põhiline on aga siiski kogu selle asja juures see… et ma ääretult naudin oma tööd tegelikult. Isegi siis, kui vahel, viimasel ajal küll tihedamini, on jube raske voodist üles saada. Ent kord kui kohale jõuad ja treeningu lõpetad, on tunne vähemalt 10x parem. Täitsa ausalt.. 

  

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.