Natukene siit ja sealt..

Täna ma räägiks teile hoopiski unistustest või mõtetest. Minult on mitu korda küsitud, ka minu ema korduvalt, mida ma siis pärast magistrikraadi omandamist oma eluga peale hakkan? Ja üdini aus vastus oleks, et ma ei tea. Ma tean, et ma tahaks kindlasti ka erialast tööd teha, aga samas tahaks umbes miljon muud asja enne ära teha.

Mul on tõesti tunne, et nüüd on mul juunikuust lõpuks ometi aega. See hetk kui see magistritöö üks kord köidetud saab on kullast kallim ma usun. Eelkõige seetõttu, et õlul ei ole enam ühtki kohustust ootamas. Siis on aeg tegutseda! Mul on päris mitu projekti plaanis ja kui nüüd mõned ette loetleda, siis nimekiri oleks umbes järgmine:

  • TRIATLON, jah, sellest saab üks suur seiklus ja ma tahan end pühendada sellele maksimaalselt hästi. Ehk kui juba, siis juba ja valmistada end korralikult ette. Juba peagi hakkate päris palju juttu sellest kuulma. Alustuseks on vaja enda vormi parandada ning esimene suur samm saab olema maanteeratas.. seega, Sportland, siit ma tulen.
  • on üks väike asi, selline isiklik, natuke võib-olla liialt roosa prilli läbi on see soov, aga ma võtan ette ka ühe raamatu. Jah, kirjutamise. Ühendan spordi, toidu ja naudingud.. kas ma tõesti just ütlesin selle lõpuks välja?
  • koduleht. Lõpuks. Päris oma.
  • töö. Ma arvan, et varem või hiljem sel suvel ma liigun ka ehitussektorisse, täis- või poole kohaga, aga sinna mu mõtted liiguvad. AGA ära muretse, treeninguid juhendan ikka!
  • armastus. Nii enda kui ka lähedaste vastu. Pean võtma natuke aega, aega iseendale ja aega armsatele. See kevad on ikka korralikult eemale mind kõigest kiskunud.
  • puhkus. Puhkus on tugevatele.

Paar asja on veel, aga las need jäävad minule. Ülaltoodud nimekiri on võib-olla pealtnäha tühine (kas mul on seda tõesti kõike vaja, mõtled Sa), aga tegelikult tähendab see mulle nii palju. Ja natuke palju ka hirmutab mind.. aga ma tean, kui eesmärgid ja unistused üldsegi ei hirmuta, siis pole nad piisavalt suured.

Ja mis Sinul siis suvi ka toob?

 



 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.