Uus algus!

“Kui Sa kunagi peaksid tegema enda kodulehe, siis milline see oleks?” mõtlesin mina kord 2 aastat tagasi..

Tere tulemast minu uhiuuele lehele, kus toon teieni killukese spordimaailmast, räägin natukene toitumisest ning avaldan ka enda retsepte (nii patuseid kui ka tervislikke). See leht olen mina, algusest lõpuni ja välja toodud teemad on siin kõige südamelähedasemad. Jah, ei puudu lugusid enesearengust ja natuke ka armastusest – iseenda kui ka teiste vastu.

Lehe loomisele aitas kaasa minu parim sõber, kaaslane Mandariin OÜ, kes vabal ajal küll rohkem kujundustöödega tegeleb, ent seekord pigistas silma kinni ja võttis ette natukene suurema projekti. Ma olen talle selle eest väga tänulik, sest nii saan ma tehtud ja räägitud natuke rohkem kui üksnes blogikeskkonnas tegutsedes.

Eesolev aasta saab olema põnev. Te näete siin suure tõenäosusega tohutul hulgal retsepte või nende teasereid, sest üheskoos Veski Mati, Valio Eesti ja Foodin Eestiga võtame ette ühe teekonna, mis loodetavasti tuleva aasta jooksul ka ilmavalgust näeb. Pealegi, detsembris jõuab eetrisse “Eesti Parim Pagar 2017” saade, kus võistlustulle üheskoos vennaga astun ja vahetult siin tuge ja kriitikat ootan. Lõpetuseks, vaat, et kõige ägedam, siis pulmajuttu tuleb ka natuke… aga ainult veidi.

2 teemat veel, mis mu elus on olulisel kohal – treening ja ehitus – ei jää ka puudutamata. Ehituse ja kinnisvaramaailmas veedan ma 8h igast tööpäevast ja oi kui põnev on see valdkond. Selle kohta jutustan vast kõige vähem, aga jällegi, ei saa ka päris selga pöörata. Ning trenn.. treeningust ja treenimisest räägin edaspidigi, sest sel on lahutamatu osa minu elust. Iganädalaselt näeme teiega MyFitnessi treeningsaalides ning Nike+ Run Club jooksutrennis. Aga muidugi tahaks ikka rohkem ära teha, seega võta julgelt minuga ühendust, kui mõnd ühistreeningut plaanid kollektiivile või sõpradele või tahad hoopis üksinda välisõhus treenida, ja mõtleme mingi plaani välja, mis kõigi südamed natukene kiiremini tööle paneb.

No vot siis… selline see väike sissejuhatus ka oli. Vaata siin natuke ringi ja anna teada, mis sulle meeldib, mis mitte? Millest Sa rohkem lugeda tahaksid? Anna mulle teada ja paneme üheskoos selle kodulehe elama!

Teie, Kristiina

  

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.