Nii lihtne… #choosego

Aga, mis Sul viga on? Sa oled ju treener, Sa niikuinii pead minema trenni..

Küll see eelnev on alles tuttav lause, mida korduvalt kuulnud. Mida mul või mõnel teisel treeneril ole viitsimisest rääkida, eksole? Meie peame niikuinii ju trenni minema ja tegema ega saa siin niisama üle lasta. Noh, tegelikult ei ole päris nii. Meil on alati võimalus oma treeningule asendus leida ja eks ta olegi nii kui mingi hetk tunnen, et kohe üldse ei jaksa, siis leiangi. Seega ka meie oleme needsamad “lihtsad inimesed” nagu kõik teised… ja ka meil on valikud.

Mida aeg edasi kontoritöös, seda enam saan ma aru, et jube raske on ikka pärast tööpäeva sundida end trenni minema – how you people do it? Tõesti, palju kergem on ikka see ära teha nii, et aju ei jõua genereerida 27 vabandust, miks mitte trenni õhtul minna. Näiteks kui otsustan kell 12.00 päeval, et lähen teen kiire sörgi, siis kella 17ks olen ma välja mõelnud 3 vabandust:

  1. tegelt oleks puhkepäeva vaja, eile ju tegin piisavalt tugeva treeningu;
  2. kodus oleks vaja ka toimetada, muidu jälle ei jõua;
  3. oi, keegi kutsus külla ja teda pole miljon aastat näinud.

Ja nii ongi.

Ma natuke kadestan neid inimesi, kes lihtsalt postitavad keset päeva trenni- või pudrupilte. Mõtlen, kas täiskasvanud inimene tööd ei teegi enam? Või siis veel iroonilisem on vaadata kell 10.37 tehtud trennipildi postitust pealkirjaga “morning workout feels so good!” Argipäevadel kell 11 ei ole enam hommik. Mõtle, selleks ajaks on mul söödud hommikusöök + 2 vahepala ja kella 8.30ks tõenäoliselt sai treening ka juhendatud ning olen juba 2h kontoris olnud. Kõlan võib-olla natuke liiga sarkastilisena, lihtsalt neil hetkedel saan aru kui erinevad on inimeste maailmad ja arusaamad. Igaksjuhuks täpsustan ka, et kella 11ks on mul söödud vaid hommikusöök ja heal juhul väike snäkk… võib-olla pingutasin paar lauset tagasi veidi üle, aga seda selleks, et ka teie olukorra “tõsidusest” aru saaksite.

Aga tahaks nüüd päris teemani ka jõuda. Mis selle postituse iva oligi, on see, et kõigil on raske. Ei ole olemas sellist asja, et kellelgi on kergem kui teisel või siis, et temal on looduse poolt miskit paremini antud. Jah, on inimesi (kaasa arvatud ka mina), kelle vastu on elu natuke ebaõiglasem ja peab rohkem toiduvalikuid piirama, et treeningtulemused vilja kannaks. Aga sellegipoolest, kõik on võrdsed.

Niisiis, meie Nike Run Club pundiga kutsumegi kõiki inimesi liikuma. Asi on valikutes. Valime liikumise – #choosego. Mind motiveerivad väga liikuvad inimesed. Veel enam innustavad inimesed, kel on väga häid tulemusi näidata ja seda mitte üksnes kaalunumbris, vaid ka elurõõmus. Seega, kui ka Sina valid liikumise, aga on raske end üksinda motiveerida, siis tule kampa! Järgmine ühistreening on SEL pühapäeval, 22.04 kell 18.01 Juuliuse kuju, TTÜ eest, registreeri end SIIN ja trennid on meil täiesti tasuta muide, seega ka hind ei ole vabanduseks. Veelgi enam, kui sa tahad liituda jooksmise väljakutsest, mille esitanud oleme, siis selle kohta leiad lisainfo SIIT.

Aga… kui Sa kohe üldse veel joosta ei soovi, siis pea meeles, et igasugune treening on liikumine. 

 

  

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.