TÄNA – 28.juuli 2018 – meie pulmapäev

On 28. juuli hommik, pesus käidud ja ootan nüüd Martenit, kes läks pruudikimpu ja ühte dekoratsiooni veel enne minekut ära tooma. Mõtled kindlasti, mismõttes ma istud laua taga ja blogin, aga vot eksid, hoopis olen kõhuli voodis, eesmärgiga võimalikult vähe liigutada. Õues tõotab tulla pea 30 kraadi sooja ehk see vähene liigutamine natuke aitab…

Mu ema just helistas, nii hetk tagasi, ütles, et magas nii halvast ja närv on sees. Kusjuures kui mõelda, siis meie magasime päris hästi, ju on ikka väsimus sees sellest viimaste päevade

ringijooksmisest ja ettevalmistuste tegemisest. Viimastel päevadel oli sis põhirõhk detailidel, näiteks kohakaarte tegin ainuüksi 13-14h.. päris hea eks? Vast kui kord mesinädalatelt tagasi oleme, siis näitan täpselt, millega hakkama saime ja mis ise tegime, seni las oodata – on külalistel ka natuke üllatust.

Kui nüüd viimasele nädalale tagasi vaadata, siis see on olnud üks suur emotional rollercoaster küll. Olen nii naernud kui ka nutnud, nii naeratanud kui ka pahandanud. Marten just eile ütles, et pole veel me nii palju tülitsenud kui viimase kuu jooksul. Tülitsenud on muidugi karm öelda, pigem on olnud jube palju erimeelsusi… oh jah, samad homme hommikul saab juba kergendatult hingata.

Eile õhtul ja ka täna hommikul harjutasime korra avatantsu ka. Tuleb välja, et enamus ikka võtavad slele tarbeks tunde. Ma eile natuke ehmatasin ja olin mingi okeeeei, peab vist proovima. Õnneks kunagi sai valssi päris pikalt tantsitud ja tegin põhja Matule selgeks ka, et “lihtsalt õõtsuda ei saa, sest mul hakkab pea ringi käima.” Olete täheldanud, et mehed tahavad hästi kiiresti lihtsalt tiirutada, ise mõtlevad, et teevad seda muusikasse, aga  tulem on hoopis see, et partneril on peapööritus? Just, seda pidime natuke korrigeerima.

Aga olgu, võtan jutu kokku. Tseremoonia algab meil täna, kella 16.30 paiku, enne sed aon tarvis meik ja soeng ära teha, kleit selga saada, pokaali vahuveini rahustuseks juua ja siis minna ilupilte tegema. Kui need asjad saavad enne tehtud, siis tundub muu juba käkitegu…

Täna on meie päev. Naeratame, naudime igat hetke ning tähistame seda üheskoos kõige lähematega. Nii ka edaspidi, ûheskoos, käsikäes, nii heas kui halvas.

Kristiina & Marten 28.07.2018

 

 

 

 



 

1 comment

Kallis Kristiina, soovin Sulle ja teile eelkõige rahu tänaseks päevaks ja pyydke ausalt nautida iga hetke, sest see kõik möödub mega kuuresti 🙂 omast kogemusest võin öelda, et kõige jubedam hetk oli ikkagi siis kui ootasime altari ette astumist… uuuhhhhhhh mul kõrvus kumises ja silm ei seletanud, kõik oli justkui udu sees võta 1 pokaali asemel 2 ja proovi nautida tänast imelist päeva !!!!!!!!

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.