Aga kuhu jäi… uus mina?

Iga aasta septembrikuu alguses täituvad jõu- ja rühmatreeningute saalid rahvatäie inimesega, sest “kõik on uus septembrikuus”. Aga teate.. sel aastal vist enam pole.

Tegin täna pärast treeningut klubi administraatorile nalja, et inimesed on vist lõplikult alla andnud. Või kanduvad uue hooaja lubadused sel aastal oktoobrisse, aga emmal-kummal juhul ei saa öelda, et rahvast rohkem on kui näiteks oli seda suve alguses. Võiks siis arvata, et asi on minu treeningutes, aga ei ole – iga kord kui sammud treeningsaali poole sean, vaatab mulle jõusaalist vastu nii umbes 3 inimest. Olgu, võib-olla 4 või 5.. aga kindlasti mitte üle seitsme ja seda misiganes klubis. Või äkki on inimesed nüüd rohkem õhtuinimesed?

See võib olla tegelt küll, et inimesed on hakanud rohkem magama. See tähendab ehk mitte isegi rohkem, vaid hommikuti kauem. Ei taha ju enne tööpäeva hommikul ummikutes passida ja nii minnakse tööle hoopiski 10ks ja lahkutakse sealt kell 19.00 – kas kellelgi on nii? Ent mul on Sulle saladus… kell 7 hommikul on samamoodi sõiduteed täiesti tühjad!

Esmaspäeviti on mul treeningud õhtul – kell 18.45 BodyAttack45 Ülemistes ja kell 20.00 BodyBalance Mustamäel, mistõttu ka mina tulen sel päeval kella 9ks kontorisse. Oi jumal, kuidas ma ei kannata neid hommikuid… neid ummikuid. Miks peaks keegi üldse tahtma kella 9ks tööle minna? Minu tavapärane 15-20-minutiline sõit võtab esmaspäeviti aega vähemalt 2x rohkem. Õnnestunuks võib sõitu lugeda siis, kui ma pole vahepeal 3x Martenile öelnud, et ma keeran otsa tagasi ja teen kodkontori… seni pole veel nii kaugele õnneks läinud, kuigi 1,5h olen küll tööle sõitnud. 🙂

Seetõttu ma hindan neid T-R varahommikuid, mil sõiduteed on tühjad ja kõik mu närvirakud jäävad alles. Esiteks, saab rahulikult kulgeda teedel. Teiseks, saab treeningu tehtud ning õhtu on vaba! Ja kolmandaks, ma tõenoliselt jõuan varem tööle ka kui muidu jõuaks. Noh, näiteks reeded – reedeti lõppeb treening kell 8.00 ja enamasti astun 8.20 kontoriuksest sisse. Rahulikult. Rõõmsana.


Mis mu selle postituse mõte oli, tahaks teada, kuhu kõik kadunud on? Auu? Või hoopiski, mis ajal teie trennis käite? 🙂

  

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.